El CF Palautordera signa un acord de col·laboració amb Pallassos Sense Fronteres i el Circ Cric

02/10/19

El Club de Futbol Palautordera ha signat un acord de col·laboració amb Pallassos Sense Fronteres i el Circ Cric, el qual permetrà col·locar els logotips de les dues entitats a les samarretes dels diferents equips de futbol 7 del club (alevins, benjamins, prebenjamins i escoleta).

L'acord neix amb un doble objectiu. Per una banda, aconseguir que els jugadors i les jugadores del CF Palautordera prenguin consciència dels valors que representen les dues entitats. Per l'altra, recaptar fons per a Pallassos sense fronteres i ajudar-los en les seves accions humanitàries, organitzant diversos esdeveniments durant la temporada.

Des del CF Palautordera han expressat la seva satisfacció per aquest conveni ja que es considera que d'aquesta manera poden aportar el seu granet de sorra i fer que tots els nens i nenes puguin viure la seva infantesa somrient i somiant.

Des de Pallassos Sense Fronteres estem molt il·lusionats que el club porti el patrocini del sense fronterisme i faci d'altaveu de les rialles de la infància refugiada arreu del món, a qui fem riure des de l'any 1993. Moltíssimes gràcies per aquesta iniciativa! 

 

Colaboración CF Palautordera y PSF